Datanetwerken aanleggen

Internet en het vervoer van data is steeds belangrijker, zowel binnen uw bedrijf als in uw woning.  Het is daarom erg belangrijk dat uw datanetwerken up to date zijn. Datanetwerken kunnen draadloos maar ook middels draad worden aangelegd, een combinatie van beide is ook mogelijk. Datanetwerken komen voor in vele verschillende soorten en maten. Thuis zullen datanetwerken bijvoorbeeld vaak bestaan uit een modem, computers, smart tv’s, tablets en smartphones. Bij een kantoor komt er wel iets meer bij kijken zoals verdeelpunten en patch panelen. 

Vragen? Neem gerust eens contact met ons op.

Thuisnetwerk

Tegenwoordig is het ook belangrijk om te beschikken over een veilig datanetwerk bij u thuis. Omdat in een gemiddeld huishouden met meerdere apparaten het internet flink wordt gebruikt is een snel en betrouwbaar wifi- of kabelnetwerk als thuisnetwerk essentieel. Zelf thuis aanleggen is meestal niet erg moeilijk, maar het is wel verstandig om voor de installatie een goed plan voor te bereiden omdat er verschillende factoren zijn waar u rekening mee moet houden. Welke plaatsen in uw huis voorziet u bijvoorbeeld van netwerkaansluitingen? En welke kabels zijn de juiste? Neem gerust contact op met ons op wanneer u thuis twijfelt over het aanleggen en de installatie.

Bedrijfsnetwerk aan laten leggen

Betrouwbare, snelle, veilige en storingsvrije datanetwerken op kantoor zijn essentieel om alle werkzaamheden zo effectief mogelijk te laten verlopen. Het is van belang dat elke werkplek binnen uw kantoor voorzien is van genoeg telefonie- en internetaansluitingen en een betrouwbaar wifi netwerk. Omdat er nogal wat komt kijken bij het aanleggen en de installatie van netwerken binnen uw kantoor is het verstandig om dit door een expert te laten doen. Bent u van plan om een netwerk aan te leggen in uw kantoor? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie.